Naz Elmaz kriz geçirdi !

Naz Elmaz kriz geçirdi !

Geçtiğimiz günlerde boşanan Naz Elmas teselli gecesinde hastanelik oldu.

2015'in ilk saatlerine evlenerek giren Naz Elmas ve Emre Kıramer çifti, önceki gün Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanmanın ardından Naz Elmas hastaneye kaldırıldı.

TESELLİ GECESİNDE HASTANELİK OLDU

Magazin dünyasında yaşanan sürpriz evliliklerden biri daha geçtiğimiz günlerde maziye karıştı. 2015'in ilk saatlerine evlenerek giren Naz Elmas ve Emre Kıramer çifti, önceki gün Beykoz Adliyesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşandı. Naz Elmas, bu sürpriz ayrılık sonrası "Farklı hayat görüşleri nedeniyle sürdüremeyeceğimizi anladığımız evliliğimizi, birlikte verdiğimiz boşanma kararıyla sona erdirdik." dedi. Elmas, önceki gece de arkadaşlarıyla birlikte teselli turuna çıktı.

naz-elmas-bosanma-sonrasi-teselli-gecesinde-7344469_1953_m.jpg

BİR ANDA BAYILDI

Boşanmanın üzerinden saatler geçen Naz Elmas arkadaşlarıyla birlikte Karaköy Sofra London'a gitti. Yaşadığı çöküntü yüzüne yansıyan oyuncu, mekanda bir anda fenalaştı. Kendisine yardım etmek isteyenleri, "Panik atağım başladı. Benden uzak durun" diyerek tersleyen Elmas, bir anda bayıldı.

Arkadaşları bir taksiyle oyuncu hemen yakındaki bir hastaneye kaldırdı. Boşanmanın verdiği sıkıntıyla fenalaşan Naz Elmas'ın götürüldüğü hastanede sabaha kadar kontrol altında tutulduğu öğrenildi.