Nazlıaka'dan karşı hamle !

Nazlıaka'dan karşı hamle !

CHP'li vekil Aylin Nazlıaka, Gökçek için suç duyurusunda bulundu.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, geçtiğimiz aylarda Ankara'nın kirli suyunu gündeme getirdiği için kendisini hedef gösteren Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde bir grup genç Nazlıaka'nın ailesiyle birlikte yaşadığı evin önünde eylem yapmıştı. Komşuları rahatsız edecek şekilde gürültü yapan bu gençler soba yakıp, evin önüne torbalarca hayvan pisliği bırakmıştı. Nazlıaka; Gökçek'in gerek sosyal medya, gerekse yazılı ve görsel basın aracılığı ile halkı provoke ettiğini ve bu olayın azmettiricisi olduğunu belirtti.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka "Gökçek, Ankara'nın suyuyla ilgili gerçekleri ortaya çıkardığım için beni bu şekilde tehdit etmeye çalışıyor. Hakaret ediyor ve ayrıca konut dokunulmazlığını ihlal ederek aile huzurumuzu bozmaya çalışıyor. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kimliği belirsiz faillerin kimliklerinin tespit edilmesi ve suça azmettiren olarak şüpheli Melih Gökçek'in ifadesinin alınıp kamu davası açılarak cezalandırılmasını talep ettim"dedi.

Gökçek'in bugün kendi hakkında yaptığı suçlamaya da değinen Aylin Nazlıaka; "Anlaşılan Ankara'nın suyunu gündeme getirerek Gökçek'i çok rahatsız etmişim. Durup durup aynı konuyu gündeme getirerek beni algı yönetimiyle yenmeye çalışıyor. Melih Gökçek, kirli siyasetin bu ülkedeki bir numaralı uygulayıcısıdır. Bir kent suçlusudur. Yıllarca muhaliflerini sindirerek, tehdit ederek, korkutarak gemisini yürütmüş. Ama beni yıldıramayacak, ben Ankaralıların haklarını aramaya devam edeceğim. Tekrar ediyorum: Sitemizde kullanılmış olan su helal sudur. Atık su bedeli ödemek için yaptığımız müracaata rağmen ASKİ görevini yapmamıştır. Bizim sitenin su saati tektir. Tüm site sakinleri, su bedelini aylık site giderleriyle birlikte yönetime ödemektedir. Yani benim ASKİ ile bireysel olarak bir ticari bir bağım yoktur. Şahsıma dava açılmış olmasının tek amacı vardır: Gökçek yöntemleriyle Aylin Nazlıaka'yı yıpratmak. İstediği kadar esip gürlesin. Yel kayadan ne koparır" dedi.