Ne alırsan 1 milyon izdihamı

Ne alırsan 1 milyon izdihamı

Kadın erkek farketmedi... 7'den 70'e "herşey 1 milyon"u duyan akın edince ortalık birbirine girdi.

Ankara Çubuk'ta bir elbise mağazası, açılışının 15 yılına özel yaptığı yüzlerce ürünü 1 TL'den satışa çıkarması üzerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önüne gelen 7'den 70'e kadınlı erkekli vatandaşlar, indirimli ürünlerden alabilmek için birbiriyle yarışırken izdihama neden oldu. 1 TL'lik ürünlerden alabilme şansı bulanlar ise kasa önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 15'inci kuruluş yıldönümünü kutlayan bir elbise mağazasında özel indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise bu fırsatı kaçırmadı. Firma sahibi 39 yaşındaki Veysel Mert, amaçlarının ilçe halkına unutulmayacak bir hatıra bırakmak olduğunu belirtirken, "Yoğun bir ilgiyle karşılaşacağımızı biliyorduk. Vatandaşımız bu fırsatı iyi değerlendiriyor. Kimseye haksızlık olmasın diye herkese eşit ürün vermeye çalışıyoruz. Aslında ürünlerimizi toptan da verebilirdik. Amacımız, halkımızın bu fırsattan yararlanması" diye konuştu.

Mağazada 1 TL'ye satış olduğunu komşusundan duyan Zöhre Önal (43): "Böyle bir fırsatı kaçırmak istemedik. Eşime ve çocuklarımın tüm ihtiyaçlarını giderek malzeme aldım" dedi. Bir başka vatandaş ise, ihtiyaçları olan ürünlerden alabilmek için erken geldiklerini, fiyatları da çok uygun bulduklarını söyledi.