Nefeslerin kesildiği intihar girişimi

Nefeslerin kesildiği intihar girişimi

Bodrum'da 29 yaşındaki bir genç işsiz kaldığı için intihara kalkıştı.

Bodrum’da, işsizlik nedeniyle bunalıma giren 29 yaşındaki H.Y., iki katlı bir işyerinin çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulundu. Aralarında turistlerin de bulunduğu meraklı kalabalığın arasında polisin yaklaşık yarım saatlik çabası sonucu güçlükle ikna edilen H.Y., çatıdan indi.

Dün saat 16.00 sıralarında Kumbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi’ndeki iki katlı bir işyerinin çatısına çıkan H.Y., "Bir aydır işsizim. Deprasyon ilaçlarımı alamıyorum" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine çatıdaki H.Y.’yi farkedenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, H.Y.’yi çatıdan inmesi için ikna etme çalıştı. Ancak, H.Y., polislere direnip, "Daha önce garson olarak çalıştığım işyerine geldim. Ancak, beni işe almadılar. İşsizlikten çıldıracak duruma geldim. İş istemek ayıp mı? İlacımı bile alamaz durumdayım" dedi. H.Y., zaman zaman eski patronuyla telefonda da görüştü. Polislerin, iş bulması için kendilerinin de yardımcı olacağını söylemesi üzerine yarım saat sonra ikna olan H.Y., çatıdan indi. Çatıdan indikten bir süre sonra tekrar çıkmaya kalkışması üzerine polis, H.Y.’yi kelepçelemek zorunda kaldı. H.Y., tedavisi için ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürülürken, polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 Polisin ikna çabaları sırasında aralarında turistlerin de bulunduğu meraklı kalabalığın ise cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü almaya çalışması dikkati çekti.