Nevşehir’de Esnafla Suriyeliler Arasında Gerginlik: 9 Yaralı

Nevşehir’de Esnafla Suriyeliler Arasında Gerginlik: 9 Yaralı

Nevşehir’de bir grup esnaf ile Suriyeliler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 3’ünün sağlık durumun ciddi olduğu öğrenildi.

- Nevşehir’de bir grup esnaf ile Suriyeliler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 3’ünün sağlık durumun ciddi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Nevşehir il merkezindeki Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir telefon bayisine kontör almak için gelen Suriye uyruklu bir kişi ile iş yeri sahibi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ve Suriyeli şahsın iş yeri etrafındaki yakınlarının da olaya karışması sonucu çıkan kavgada her iki taraf da birbirlerine bıçakla saldırdı. Olayı duyan çevredeki esnafın da Suriyelilere saldırması sonucu 2’si Türk toplam 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, polis olayın meydana geldiği iş yeri çevresinde geniş güvenlik tedbirleri aldı.