Nevşehir’de KOSGEB destekleri anlatılacak

Nevşehir’de KOSGEB destekleri anlatılacak

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakkı Aydoğan, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, NTSO-KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilecek.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakkı Aydoğan, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, NTSO-KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilecek toplantının, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşeceğini belirtti. Aydoğan, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen girişimcilik kurslarından sertifika alan girişimci adaylarının yanısıra küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerini ilgilendiren, KOSGEB desteklerinin şartlarının ve başvurularının nasıl yapılacağı konusu bu toplantıda ele alınacak. Kısa adı KOSGEB olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürü Necati Günaydın’ın vereceği bilgilendirme seminerinin ardından, toplantıda küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin yanısıra yeni girişimcilerin devlet hibelerinden ve desteklerinden yararlanma yolları anlatılacak.” dedi.

Devlet’in, başta KOSGEB olmak üzere Ulusal Ajans, Ahiler Kalkınma Ajansı ve TKDK gibi bir çok kurum vasıtasıyla işletmelere ve yeni girişimcilere maddi imkanlar tanıdığını hatırlatan Aydoğan, bu ve bunun gibi destekleme fonlarından yararlanmayı amaçlayan girişimcileri saat 15.00’te yapılacak toplantıya beklediklerini söyledi.

CİHAN