Niğde’de Trafik Ekipleri Denetimlerini Artırdı

Niğde’de Trafik Ekipleri Denetimlerini Artırdı

Son dönemde artan terör olayları üzerine tüm yurtta olduğu gibi Niğde'de güvenlik önlemleri artırıldı.

Son dönemde artan terör olayları üzerine tüm yurtta olduğu gibi Niğde'de güvenlik önlemleri artırıldı. Şehir merkezinde, şehir giriş ve çıkışlarda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli kentlerde yaşanan terör eylemleri nedeniyle kentte güvenlik önlemlerini artırdı. Kentin giriş ve çıkışlarındaki kontrol noktalarında şüpheli araçlar durdurularak aranıyor. Kent merkezinde ise emniyete ait yerlerde polis çelik yeleklerle nöbet tutuyor. Sivil kıyafetli polisler, gün boyu Valilik binası çevresinde ve önünde devriye geziyor.

ŞÜPHELİ ÇANTA KORKUTTU

Edinilen bilgilere göre gece saat 00.30 sularında Niğde Merkez Eski Terminal caddesinde bir vatandaş tarafından kaldırım üzerinde fark edilen çanta paniğe neden oldu. Çantayı gören vatandaş 155 polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeye giriş çıkış yapan yolları ulaşıma kapatarak, güvenlik çemberine alındı. Bomba imha uzmanının yaptığı inceleme sonucunda şüpheli olan çanta boş çıkması sonucu vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA