Nihat Doğan sessizliğini bozdu !

Nihat Doğan sessizliğini bozdu !

"Ne yıkıldım ne sindim ne korktum" diye çıkışan Nihat Doğan, Özgecan skandalının ardından neler söyledi ?

Özgecan cinayetinin ardından attığı tweet nedeniyle tepki toplayan Nihat Doğan sessizliğini bozdu: “650 kişi hakkında dava açmak için avukatlarım dosya hazırlıyor. Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum.”

Özgecan’ın vahşice öldürülmesinin ardından attığı tweet ile tepki toplayan Nihat Doğan, arkasına avukat ordusu alıp “Ne yıkıldım, ne sindim, ne kortum” dedi.

Nihat Doğan, Tayyarisiksacan adlı siteye “İlk ve son defa birkaç satır konuşacağım, önemli bir hazırlık içindeyim bundan sonra hesap yüce adalet önünde görülecek” dedi.

Doğan, Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesinin ardından oyuncu Ahu Sungur’a, “Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” demiş, tweet’i kısa sürede olay yaratınca silmişti.

NİHAT DOĞAN: BENİ GÖRÜNCE KAFASINI ÇEVİRENLER VAR (FOTO-GALERİ)

Olayın ardından hakkında çeşitli suç duyurularında bulunulan ve Survivor kadrosundan son anda çıkarılan Doğan, son yılların en büyük dava operasyonuna başladığını şu sözlerle duyurdu:

“Yazdıklarımın hepsi ve yazılanların hepsi çok önemli hukukçular tarafından tek tek inceleniyor. 650 dosya hazırlandı. Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum. Herkes ama herkes görecek ki Nihat Doğan anasının ak sütü gibi ak ve masum çıkacak. Sonra ben bana yapılanlardan değil anamın gözlerinden akıtılan yaşın hesabını soracağım onlardan.”