Nişanına bir gün kala...

Nişanına bir gün kala...

Kütahya'da bir aracın traktöre çarpmasıyla meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde 28 yaşındaki Burhan Ayyıldız yönetimindeki otomobil, önünde geden traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kazada Burhan Ayyıldız’ın yanında oturan ve bir gün sonra nişan yapacakları sözlüsü 20 yaşındaki Elif Erkan yaşamını yitirdi, Akyıldız ile traktör sürücüsü 35 yaşındaki Veli Ç. yaralandı.

Kaza dün saat 20.30 sıralarında Tavşanlı- Kütahya karayolunun 20’nci kilometresindeki Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Sözlüsü Elif Erkan ile birlikte ertesi gün yapacakları nişan için Kütahya’ya alışverişe gittikleri belirtilen Burhan Ayyıldız yönetimindeki otomobil, römorkunda ışıklandırma sistemi olmadığı öne sürülen Veli Ç. yönetimindeki traktörün römorkuna arkadan çarptı. Burhan Ayyıldız ile yanında oturan sözlüsü Elif Erkan araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen Tavşanlı Belediyesi itfaiyesi ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Burhan Ayyıldız ve Elif Erkan’ı sıkıştıkları otomobil içerisinden çıkardı. Elif Erkan ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Burhan Ayyıldız ile çarpmanın etkisiyle direksiyona göğsünü çarparak yaralanan traktör sürücüsü Veli Ç. kaldırıldıkları Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.