Nur Bozar ve Özlem Özden transfer oldu

Nur Bozar ve Özlem Özden transfer oldu

Bu Tarz Benim'in kazananları Nur ve Özlem oldu..

“Bu Tarz Beni” yarışmasının Türkan Şoray'a benzerliği ile dikkat çeken ismi Nur Bozar ile hiç susmayan yarışmacısı Özlem Özden amaçlarına ulaştı.

İkili yakında ATV'de ekrana gelecek bir şarkı yarışmasında görev alacak. Özlem Özden jüri üyesi koltuğunda oturacak. Programın sahne arkası sunuculuğunu ise Nur Bozar üstelenecek.

“Bu Tarz Benim” yarışmasının gerçek kazananları Özlem Özden ile Nur Bozar oldu. Bu iki ismi yakında şarkı yarışmasında izleyeceğiz.

“Bu Tarz Benim” yarışması sönük bir finalle ekrana veda etti. Yarışmadan geriye akıllarda sadece iki isim kaldı. Türkan Şoray’ın gençliğine benzetilen Nur Bozar ile kimseden lafını esirgemeyen ve hiç susmayan Özlem Özden. Her ne kadar Aycan-Nurcan Şencan kardeşler yarışmanın birincileri olarak ilan edilseler de bana göre kazananlar Nur Bozar ve Özlem Özden oldu. Yarışma süresince bu iki isim sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Özellikle de Özlem Özden. Nur Bozar gittikten sonra yarışmayı tek başına sırtladı desem abartmış olmam. Özlem’i seven kadar sevmeyenler de çoktu ama bir şekilde kendinden bahsettirmeyi hep başardı. Elendikten sonra twitter’da “Özlem’i reyting için kullandılar, şimdi ortada bıraktılar” tarzında yorumlar çoğunluktaydı.

Yarışmanın diğer yıldızı Nur Bozar’ın programdan olaylı ayrılışından sonra, TV 8’e transfer olacağı yazıldı çizildi. Ancak doğru çıkmadı. Peki artık yarışmada bittiğine göre bu iki isim bundan sonra ne yapacak? Özlem Özden’i çok yakında jüri üyesi olarak izleyeceğiz. Yani sanılanın aksine Bu Tarz Benim’in yapım şirketi Production House onu ortada bırakmadı. Ocak ayında başlatacakları şarkı yarışmasının jüri koltuğuna oturttular. Bu kez terleyen değil, terleten tarafta olacak Özlem. Bakalım o koltukta Özlem’i susturabilecekler mi? Jüride eski Türkiye güzelleri de olacak, henüz isimler netleşmediği için yazmıyorum. Büyük ödülü haftalık 50 bin lira olan yarışma son anda bir değişiklik olmazsa ATV’de yayınlanacak. Yarışmanın sunuculuğu için Asuman Krause düşünülüyor. Sahne arkası sunuculuğunu ise Nur Bozar yapacak.


Böylelikle Nur’un en büyük hayallerinden biri gerçek olacak. Daha önce iki kez güzellik yarışmasına katılan ancak başarılı olamayan Nur, bir TV programı sayesinde amacına ulaştı.