Nur Yerlitaş'ın kuşunu kaldırdı

Nur Yerlitaş'ın kuşunu kaldırdı

Bu Tarz Benim programında bu sefer ilginç bir olay yaşandı ve Özlem jüri koltuğuna oturdu.

Ekranların en tarz programı ‘Bu Tarz Benim’ seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmanın bugünkü bölümüne yarışmacılardan ‘Özlem’, Nur Yerlitaş’ın isteğiyle jüri koltuğuna oturdu. Bir süreliğine jüri olan Özlem, yarışmaya katılmak için ilk kez sahneye çıkan Alara’nın kıyafetini değerlendirdi.

“ÖZLEM’İN YORUMUNU MERAK EDİYORUM”

Her gün yeni bir konseptle sahneye çıkan ‘Bu Tarz Benim’ yarışmacıları yine herkesi ekran başına kilitledi. Bugünkü bölümde yarışmaya katılabilmek için tarzını göstermek isteyen ‘Alara’ sahneye çıktı. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan ‘Alara’’yı değerlendiren Nur Yerlitaş, yine bir ilke imza attı. Yarışmacılardan Özlem’i jüri koltuğuna çağıran Nur Yerlitaş, Özlem’in yapacağı yorumu merak ettiğini söyledi.

“KUŞLAR KALKSIN”

Jüri edasıyla sahneye çıkan Özlem, ilk olarak Alara’yı yakından inceledi. Daha sonra Kemal Doğulu’nun koltuğuna oturan Özlem, ilk değerlendirmelerini yapmaya başladı. Alara’yı çok beğendiğini söyleyen Özlem; “Su gibisin. Yüksek platform ayakkabı giyinmene gerek yok. Dal gibisin. Takıların alaturka kalmış. Tarzsın” dedi. Daha sonra Nur Yerlitaş’ın kuşunu eline alan Özlem; “Bu kız için kuşlar bir kıtadan başka kıtaya  göç eder. O yüzden kuşlar kalksın” dedi.

Daha sonra Latin dansı yapabildiğini söyleyen Alara, Nur Yerlitaş’ın isteğiyle sahnede dans etti. Sonrasında Alara’yı değerlendiren jüri üyelerinin tamamı geçer not verdi.