Nuriş’in Oğullarına ‘Suç Örgütü’ Operasyonu (2)

Nuriş’in Oğullarına ‘Suç Örgütü’ Operasyonu (2)

Kırklareli merkezli 3 ilde "suç örgütü" operasyonu kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan Karagümrük çetesi lideri Nuriş lakaplı Nuri Ergin'in oğullarından...

KIRKLARELİ'NE GETİRİLDİ

Kırklareli merkezli 3 ilde "suç örgütü" operasyonu kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan Karagümrük çetesi lideri Nuriş lakaplı Nuri Ergin'in oğullarından Anıl Ergin, beraberindeki 2 şüpheli ile birlikte Kırklareli'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Kırklareli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince araçlardan indirilen Anıl Ergin'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli, elleri kelepçeli olarak Kırklareli Devlet hastanesi acil servisine getirildi. Sağlık kontrolünün ardından yeniden polis aracına konulan Ergin ve 2 şüpheli, ifadelerinin alınması için Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HAVUZ KEYFİNDE YAKALANDI

Anıl Ergin'in, İstanbul Halkalı'daki lüks bir villanın havuz kenarında keyif yaparken yakalandığı ortaya çıktı. Özel Harakat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, polisle çatışan ağabey Nurettin Ergin'in ise kaçtığı belirtildi. Gözaltına alınan 14 şüpheli operasyonun merkezi olan Kırklareli'ne getirilerek sorguya alındı. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı