Nusaybin'de yaralanan komutandan kötü haber !

Nusaybin'de yaralanan komutandan kötü haber !

Mardin'de yapılan saldırıda yaralanan komutan GATA'ya sevkedildi.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlerin bir binada tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 uzman çavuşun şehit olduğu saldırıda yaralanan Adıyaman Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik, Ankara GATA'ya sevk edildi. Binbaşı Tetik'in operasyonlar sırasında bir çocuğun elini öperken çekilen fotoğrafı Jandarma Dergisi'nin Şubat ayı sayısında kapak olarak olarak kullanılmıştı.

Nusaybin'de 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla birlikte güvenlik güçleri, hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Dün ilçenin Fırat Mahallesi'nde PKK'lıların tuzakladığı bombayı infilak ettirdiği saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar şehit olurken, aralarında Adıyaman Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik'in de bulunduğu 11 güvenlik görevlisi yaralandı.

Yaralılardan Binbaşı Necmettin Tetik, Ankara GATA'ya sevk edilerek, sol gözünden bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Binbaşı Tetik'in operasyonlar sırasında bir çocuğun elini öperken çekilen fotoğraflı Jandarma Dergisi'nin Şubat ayı sayısında kapak fotoğrafı olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Nusaybin'de yaralanan komutandan kötü haber !

DHA