Şehidimizin cenazesi memleketine getirildi

Şehidimizin cenazesi memleketine getirildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Bekir Kelleci'nin naaşı, Ordu-Giresun Havalimanına getirildi

ORDU (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Bekir Kelleci'nin cenazesi, askeri kargo uçağıyla Ordu-Giresun Havalimanı getirildi.

Şehidin akrabaları ve yakınları, cenazenin uçaktan indirilişi sırasında gözyaşı döktü. Uçaktan indirilen şehidin cenazesi, askerler tarafından omuzlarda taşınarak cenaze nakil aracına alındı. Bu sırada Giresun'dan gelen bir grup genç tarafından Türk bayrağı açıldı.

Cenaze nakil aracı daha sonra konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere Eynesil ilçesi Gümüşçay Mahallesi'ndeki babaevine götürülmek üzere hareket etti.

Karşılama törenine Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin naaşı, Eynesil ilçesindeki Merkez Eski Camisi'nde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecek.