O cani ''666'' sayfalık manifesto yazmış !

O cani ''666'' sayfalık manifesto yazmış !
Güncelleme:

Genç kızı öldürmeden önce 666 sayfalık bir manifesto vermiş..

ABD’nin Oregon eyaletinde 4 silahla bir üniversiteyi basıp 9 kişiyi öldürdükten sonra çatışmada can veren Chris Harper Mercer’ın, ‘arkadaşsız’ ve ‘bakir’ olarak ölmek istediği ortaya çıktı.

Vatan'ın haberine göre Mercer’ın, 16 yaşındaki Cheyanne Fitzgerald adlı genç kızı vurmadan önce kendisine şeytanın sayısı olduğu bilinen 666 sayfalık bir manifesto verdiği belirlendi. İngiliz Daily Mail’de yer alan habere göre, söz konusu ‘şeytan manifestosu’nda özellikle kadınlar ve siyahiler olmak üzere herkese karşı nefret söylemleri bulunuyor. 26 yaşındaki Mercer’ın Fitzgerald’ı vurmadan önce hayatı için yalvarmasını, bunu yaptığı takdirde kendisini vurmayacağını söylediği de belirlendi. Katliamdan yaralanarak kurtulan genç kız, bir böbreğini kaybetti.

a-129.jpeg

Mercer’ın gerçekleştirdiği saldırıda yaşları 18 ile 67 arasında değişen 9 öğrenci ve öğretmen hayatını kaybetmişti. ABD Başkanı Barack Obama saldırının ardından sert bir açıklama yaparak bireysel silahlanma yasalarının sıkılaştırılması çağrısı yapmış ve silah lobilerini hedef almıştı.