O cani kızını bu yüzden dövmüş !

O cani kızını bu yüzden dövmüş !

Okul çıkışı 9 yaşındaki kızını sokak ortasında tekme tokat döven baba tutuklandı.

Trabzon'un Araklı ilçesi Kayaiçi köyünde güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde 9 yaşındaki kızı tekme tokat ve yumruklarla döven kişinin kızın babası olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan baba İsmail E., kızının aynı okulun ana sınıfına giden kardeşini almadan gitmesine sinirlendiği için dövdüğünü öne sürdü. Baba çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, küçük kız ise, babasının geç kalması nedeniyle kendisini dövdüğünü söylerken gözyaşlarına boğuldu. Trabzon Valisi Recep Kızılcık, küçük kızın gerekirse devlet korumasına alınması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Araklı Kayaiçi köyünde bir HES inşaatını yapan firmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen küçük kıza dayak görüntüleri infial uyandırdı. Olayla ilgili Valilik talimatıyla başlatılan soruşturmada 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi  Zehra E.'yi tekme tokat ve yumruklarla döven, 4 defa havaya kaldırıp yere fırlatan kişinin küçük kızın babası İsmail E. olduğu ortaya çıktı. Jandarma tarafından gözaltına alınan baba İsmail E.'nin ifadesinde aynı okulun ana sınıfına devam eden 5 yaşındaki kardeşini almadan yola çıkan kızına sinirlendiği için kontrolünü kaybederek dövdüğünü söylediği belirtildi.

DAYAK YEDİ AMA YİNE DE BABASINI KORUDU;

screenshot001.20120319141914.jpg

Adliyeye sevk edilen İsmail E., çıkarıldığı mahkemede TCK 232. madde gereği "aile efradına kötü muamele" suçundan tutuklandı. Baba şiddeti mağduru Z.E. ise, babaannesi Huri E. tarafından getirildiği Araklı Adliyesi'nde "O gün biraz geç kalmıştım. Babam da köprüde bekliyordu. Geç geldiğim için beni biraz hırpaladı" diyerek ağladı.

VALİ: "KORUMA ALTINA ALABİLİRİZ"

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, olayın yaklaşık olarak 2 ay önce meydana geldiğini belirterek, "9 yaşındaki bir kız çocuğumuz maalesef feci bir şekilde dövülme tabirinin ötesinde hırpalanmış. Bu bize yeni intikal etti. Olayı savcılığa aksettirerek tahkikata başlandı. Kız çocuğumuzu dövenin babası olduğu tespit edildi. Soruşturma sürüyor" dedi. Kızılcık, Z.E. ile ilgili gerekli tedbirleri alacaklarını belirterek, ''Devlet olarak da gerekirse çocuğun koruma altına alınması için işlemleri başlattık. Bu olayın isterse ailede en yakını, birinci derecede yakını olsun kabul edilebilir hiçbir tarafı yok'' dedi.