O olay kaza mı ? Ailesi ''şüpheli'' diyor !

O olay kaza mı ? Ailesi ''şüpheli'' diyor !

Beyoğlu'nda kazayla kendini vurduğu iddia edilen polis memurunun ailesi "olay kuşkulu" diyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli 44 yaşındaki polis memuru Fazlı Erol, birsabah evinden ayrılarak otobüsle İstanbul’a gitti. Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre İstanbul’a neden gittiği belirlenemeyen Erol, Beyoğlu’nda 21 Ocak Çarşamba günü karnından vurulmuş halde bir dükkanın önünde ölü bulundu. Ölü bulunduğu sokakta bulunan kamera kayıtlarının hiçbirinde Erol’un ölümüyle ilgili görüntü olmamasına rağmen Erol’un köpeklerden kaçarken belindeki silahın ateş almasıyla karnından vurulduğu iddia edildi.

Komiseri de vuruldu

Ancak polis memuru Fazlı Erol’un ailesi olayı şüpheli bulduğunu belirterek savcılığa başvurdu. “Yıllarca Güneydoğuda terör biriminde çalışıp, atış hocalığı yapan biri kendini nasıl vurur diyen abla Badeser Bektaş,” Fazlı’nın ölümünden bir hafta sonra komiseri de göğsünden vurulmuş halde hastaneye kaldırıldı. Bu kadar tesadüf olamaz. Olay iyi araştırılmalı” dedi.

Kardeşinin Güneydoğuda Hizbullah’a karşı bir dönem operasyonlara da katıldığını belirten Bektaş,” Kardeşim Güneydoğuda görevliyken taltife layık görüldü. 2 kaçakçılık şebekesini de Ankara’da çökertti. Eğitimlere ve operasyonlara köpekler ile katıldı. Köpeklerden kaçarken kendini vurması iddiası inandırıcı değil. Karnından bitişik atış yapması zaten imkansız. Kan izlerinin Erol’un cesedinin bulunduğu yerden birkaç metre ötede başlaması da mı tesadüf? Olay yerinde bulunan boş kovana biyolojik test bile yapılmıyor. Olay yerini gören kameralar çalışmadığı için orada ne olup bittiğini bilemiyoruz ama kardeşimin köpeklerden kaçarken kendini vurduğuna eminler. Kardeşimle Ankara’da görevli komiser yardımcısı E.O.’nun Fazlı’nın ölümünden bir hafta sonra evinde göğsünden vurulmuş halde bulunması da mı kimseyi şüphelendirmiyor. O olay da intihara teşebbüs olarak kayıtlara geçti. Basına bile yansımadı. Bütün bunlar ortadayken kimse kardeşimin cinayete kurban gitmediğini söyleyemez. Kardeşimin İstanbul’a neden geldiğini dahi kimse bilmiyor. İstanbul’da Karaköy ve Balmumcu arasında mekik dokumuş” diye konuştu.