• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
AK Parti'yi Şahin temsil ediyor
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
İstanbul HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Oda TV davasında mahkeme, bilirkişi üyelerinin değiştirilmesini istedi

Oda TV davasında mahkeme, avukatların itirazı üzerine virüslü olduğu iddia edilen belgeleri incelemek için TÜBİTAK’tan görevlendirilen bilirkişi heyeti üyelerinin değiştirilmesini istedi.
07.02.2012 11:37

Oda TV davasında mahkeme, avukatların itirazı üzerine virüslü olduğu iddia edilen belgeleri incelemek için TÜBİTAK’tan görevlendirilen bilirkişi heyeti üyelerinin değiştirilmesini istedi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, virüslü olduğu öne sürülen belgelerin incelenmesi konusunda TÜBİTAK’tan rapor istenilmesine karar vermişti. Mahkeme, TÜBİTAK’a yazı yazarak rapor hazırlayacak heyetteki isimlerin kendilerine gönderilmesini istemişti. Geçtiğimiz duruşmada bilirkişiler Yılmaz Çankaya, Erdem Alparslan ve Tahsin Türköz’ün de aralarında bulunduğu 5 isim TÜBİTAK’tan mahkemeye gönderildi.
Ancak bu isimlere sanık avukatlarından Hüseyin Ersöz itiraz etti. Bilirkişiler arasında bulunan Yılmaz Çankaya, Erdem Alparslan, Burak Bayoğlu ve Tahsin Türköz’e itiraz eden avukat Ersöz, “Bu 4 isimle verdikleri raporlar nedeniyle davalık olduk. Bu nedenle onlara güvenmiyoruz. Bu isimlerin hazırlayacağı bir raporu, objektif ve tarafsız olmayacağı için kabul etmeyeceğiz.” dedi.
Bu itiraz üzerine mahkeme, yeni bir karar aldı. TÜBİTAK’a tekrar yazı gönderen mahkeme heyeti bilirkişi listesinin değiştirilmesini ve yeni 5 kişilik bilirkişi listesinin acilen gönderilmesini talep etti. Mahkeme heyetinin 5 kişilik listeden seçeceği 3 isim virüslü olduğu öne sürülen belgelerin incelenmesini yaparak rapor hazırlayacak.


CİHAN

66
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Pasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermediİzmir-İstanbul Otoyolu müjdesi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim