Oğlu öğretmeniyle ilişkiye girince mahkemeye başvurdu

Oğlu öğretmeniyle ilişkiye girince mahkemeye başvurdu
Güncelleme:

ABD'de oğlu okuldaki öğretmeniyle ilişki yaşayan baba soluğu mahkemede aldı.

ABD’nin Oklahoma eyaletinde oğlunun, İngilizce öğretmeni tarafından cinsel istismara uğradığını iddia eden bir baba, durumu sakladıkları gerekçesiyle okulu mahkemeye verdi.

Babanın şikâyeti, Hollis Ortaokulu’nda İngilizce öğretmeni olarak çalışan Jennifer Caswell’in 15 yaşındaki öğrencisiyle sınıfta, evde ve otomobilde cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmesinden sonra geldi.

Daily Mail’de yer alan habere göre; 29 yaşındaki öğretmen, seks yapmak için annesini görmek üzere yüzlerce kilometre uzaklıkta Mississippi’ye giden çocuğun peşinden gitti.

Çocukla ilk kez öğretmenlik sertifikası aldıktan altı hafta sonra ilişkiye giren Caswell, geçen ay, ABD’de yayınlanan Dr. Phil adlı televizyon programına katılmış ve şoke eden itiraflarda bulunmuştu.

SINIFTA SEKS YAPTIKTAN SONRA...

“Bana yaklaşıyordu, ben de ondan uzaklaşıyordum. Bir keresinde yanıma gelip beni öptü. Her şey orada başladı” diyen genç öğretmen, sınıfta seks yapmalarının ardından kendini çok kötü hissettiğini ve “böyle bir şeyi nasıl yaptığına inanamadığını” söyledi.

Eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden öğrencisiyle yakınlaştığını ifade eden Caswell, hakkında çıkan söylentiler nedeniyle Nisan 2014’te apar topar görevinden istifa etti.

Okuldan ayrılmasına karşın öğrencisiyle otomobilde ve evde seks yapmaya devam eden öğretmen, 100 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. 

Çocuğun babası ise olayı örtbas etmekle suçladığı okul yönetimini dava ederken, okul da yanlış bir şey yapmadığını savunuyor.