Oğuzhan Kavaklının En Mutlu Günü

Oğuzhan Kavaklının En Mutlu Günü

Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Oğuzhan Kavaklı’nın kızı Ece Kavaklı ile Muğla’lı İsmail Dural’ın oğlu Musa Dural, hayatlarını birleştirdi. Gelinin baba evinden çıkışından itibaren tüm merasimde uygulanan ritüellerle evlenmesi davetlilere nostalji yaşattı

- Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Oğuzhan Kavaklı’nın kızı Ece Kavaklı ile Muğla’lı İsmail Dural’ın oğlu Musa Dural, hayatlarını birleştirdi. Gelinin baba evinden çıkışından itibaren tüm merasimde uygulanan ritüellerle evlenmesi davetlilere nostalji yaşattı.

Bornova Nikah Sarayı’nda gelin ve damadın arkadaşları Ömer-Güzin Özkurt ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın nikah şahitlilklerini yaptığı törene Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da katıldı. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ilk Dekanı Prof.Dr.Özcan Özal, Prof.Dr.Seyide Parsa ve bugünkü Dekan Prof.Dr.Müge Elden ve basın kuruluşlarının temsilcileri; bu mutlu gününde Oğuzhan Kavaklı'yı yalnız bırakmadı. Tebrik salonunu Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekilleri,basın ve akademi dünyasının zarif çiçekleri süsledi.

Gecenin konuk sanatçıları TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Çakar,eşi Ege Üniversitesi Türk Sanat Müziği Öğretim Görevlisi Dilek Şafak Çakar ve Kültür Bakanlığı Klasik Türk Sanat Müziği Sanatçısı Asuman Ertekin çeşitli yörelerin ve özellikle İzmir ve Muğla yöresinden şarkı ve türkülerle davetlileri coşturdu.

Gecede sadece şarkı-türkü değil halk oyunları da vardı. İzmir Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kırım ve Eskişehir ekipleri,başkanları Erdim Boray’la birlikte salonu inletti.Bornova Belediyesi önceki Başkanı Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır ve duayen gazeteci Öcal Uluç bu coşkuya tanıklık etti.

Genç çift balayı için Antalya’yı tercih etti.