Okad'dan Öğrencilere Kitap Desteği

Okad'dan Öğrencilere Kitap Desteği

Osmaniye Kalkınma Derneği (OKAD) tarafından daha önce hazırlanan eğitime destek projesi kapsamında Sakarcalı Köyü ve Sakızgediği ilköğretim okulları...

Osmaniye Kalkınma Derneği (OKAD) tarafından daha önce hazırlanan eğitime destek projesi kapsamında Sakarcalı Köyü ve Sakızgediği ilköğretim okulları öğrencilerine okuma kitabı ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Eğitime destek projesi kapsamında bugüne kadar yaklaşık 2 bin adet kitap topladıklarını belirten OKAD Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Özdemirler, "Bu yılki hedefimiz en az 5 bin adet kitap toplayıp dağıtmaktır. Gayemiz öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır. İmkanlarımız ölçüsünde çocuklarımızın okuma alışkanlıklarını üst seviyeye çıkartmak, muhakeme eden, yorumlayan bir gençliğin yetişmesine yardımcı olmaktır. Dağıttığımız kitaplar MEB tarafından tavsiye edilen yerli ve yabancı kitaplar, hikaye, roman, makale türü kitaplar ile yardımcı kaynak kitaplardır." dedi.

Yardımlarından dolayı OKAD'a teşekkür eden Sakızgediği Köyü İlköğretim Okul Müdürü Hüseyin Acar, "Okulumuzda 3 öğretmen ve kırk öğrenci mevcut. Derneğin bu projesi öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarına katkıda bulunacak. " diye konuştu.

Sakarcalı Köyü İlköğretim Okulu öğretmeni Aziz Bakır ise Osmaniye Kalkınma Derneği Başkanı ve üyelerine teşekkür etti.