Okan Bayülgen'e cevap verdi !

Okan Bayülgen'e cevap verdi !

Okan Bayülgen’in "yatak odası sesli" diye tabir ettiği Tayfun Talipoğlu'ndan cevap geldi.

 

Okan Bayülgen’in "yatak odası sesli" diye tabir ettiği Tayfun Talipoğlu, "En iyi söylenecek sözler kısık sesle söylenir" dedi.

Tayfun Talipoğlu, Denizbank Üretici Kart’ın 10. yılı kapsamında "Tayfun Talipoğlu ile Denizbank Tarım Sohbetleri" etkinliklerinin ilki için Edirne’ye geldi. Lalezar Restoran’da yaptığı konuşmada mikrofonda sesinin her yere ulaşmasıyla ilgi espri yapan Talipoğlu, Okan Bayülgen’in kendisine "yatak odası sesli adam" dediğini, bu yüzden sesinin her yere ulaşmadığı söyledi.

Talipoğlu,"Çok da iş yapar bu ses aslında, romantik bir sesim vardır. Adana’da bir radyocu hanımefendi 3. kez gidişimde dedi ki ’Hep Tayfun Talipoğlu geliyor dediğimde hanımlar arıyorlar sosyal içerikli program yapıyorum niye beni arıyorlar diye düşündüm’ dedi. ’Sonunda buldum’ neymiş dedim. ’Türkiye’de kadınlar bağırmadan bir şey anlatan erkeğe hasret de onun için seni seviyorlar’ dedi. Bu sessizliğin dezavantajlarını da gördüm. Bazen böyle sessiz olunca zannediyorlar ki acaba bu adam bir şeyden mi ürktü diye. En iyi söylenecek sözler kısık sesle söylenir" ifadelerini kaydetti.

15 BİN KİLOMETRE

Türkiye’nin 50 fazla noktasına giderek tam 15 bin kilometre yol yaparak bir milyon çiftçiye ulaşacak olan Talipoğlu, gittiği yerlerde çiftçilerin dertlerini dinleyeceğini, akaryakıt, gübre, yem, tohum gibi tarımsal girdi satışı yapan bayi, birlik ve kooperatif ziyaretleri ile çiftçinin tüm sorunlarını tespit etmeye çalışacağını söyledi. Programa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yanı sıra sivil toplum örgütleri ve çiftçiler katıldı.