Oktay Kaynarca; 'Eşkiya Hükümdar Olmaz'daki Duygusal Sahnelerden Etkileniyorum

Oktay Kaynarca; 'Eşkiya Hükümdar Olmaz'daki Duygusal Sahnelerden Etkileniyorum

OYUNCU Oktay Kaynarca, başrolde oynadığı, mafya babasını çanlandırdığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisindeki "Hızır Çakırbeyli" karakterinin...

OYUNCU Oktay Kaynarca, başrolde oynadığı, mafya babasını çanlandırdığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisindeki "Hızır Çakırbeyli" karakterinin evde kızı ve eşi ile çektiği duygusal sahnelerden etkilediğini söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4'te yayınlanan "Turki Ekstra" programında dizi ile ilgili soruları yanıtlayan Oktay Kaynarca, dizide bir gücü temsil eden gözü kara, aynı zamanda bir aile babası, diğer tarafı karanlık bir karakteri canlandırdığını anlattı. Türkçe'de "Eşkıya" sözcüğünün "kanunsuz bir şekilde silahlanarak kendi adaletini arayan kişi" anlamını taşıdığını hatırlatan Kaynarca, "Ben öyle yaşamıyorum. "Hızır Çakırbeyli'nin meseleyi nasıl çözeceği senaristlerin işi ama kolay kolay çözülecek gibi durmuyor" dedi. Dizide canlandırdığı karakterin eşini sevdiğini aynı zamanda sevgilisine aşık olduğunu belirten Oktay Kaynarca, şunları anlattı:

"MAFTAYADAN SONRA EVDEKİ ÇATIŞMA ÖNEMLİ"

"İkisinin arasında fark var. Bu önemli bir ayrımdır bence. İkisinden de vazgeçemez bir noktada. Ya onu razı edecek bu durumu ya da bir tanesini seçecek ya da her zamanki gibi üçüncü yol. Mafyadan daha son bence evdeki çatışması önemli. Bugüne kadar bu tür dramalarda kadın tarafı hep hafif kalmıştır. İlk defa böyle bir hayatın içerisinde kadının nasıl olduğu işlenmeye başlandı. Onların hayatı gerçekten sokaktaki kadar karışık. Ortada müthiş bir reaksiyon var aslında."

"ÇEKİM BİTTİ 5 DAKİKA KONUŞAMADIK"

Kaynarca, mafya babasını canlandırdığı "Hızır Çakırbeyli'nin evde kızı Ece Hakim ve eşini canlandıran Deniz Çakır ile olan duygusal sahnelerden etkilediğini belirtirken, "Kızımla evde çektiğim bir sahne çok duygusaldı. Bütün set sahnenin bitiminden 5 dakika sonra hiç konuşmadı" dedi.

FOTOĞRAFLI