Olay adam konuştu ! Dönme dolapta seks yapmıştı...

Olay adam konuştu ! Dönme dolapta seks yapmıştı...
Güncelleme:

ABD'de bir dönme dolapta seks yapan adam çok ilginç açıklamalarda bulundu.

ABD'nin Las Vegas kentinde genç bir kızla dönme dolapta seks yaparken görüntülenen Philip Frank Panzica III, hakkındaki suçlamalara ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. 

Panzica (27), 21 yaşındaki Chloe Scordianos ile 5 Şubat günü kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. 

ABD medyasında çıkan haberlere göre; Panzica, olayın yaşandığı gün nişanlısı Mistie Bozant ile evleneceğini fakat Bozant’ın başka bir erkekten hamile kaldığından şüphelendiği için kavga ettiklerini söyledi.  

O gün Scordianos ile tanıştığını anlatan Panzica, “Aksilikler hep arka arkaya gelir. O da oradaydı” dedi. Dönme dolaba binmeden önce seks yapmayı planlayıp planlamadıkları yönündeki bir soruya ise “Planlı değildi, sadece öyle hissettim” diyerek yanıt verdi. 

İşin ilginç yanı Panzica’yı demir parmaklıklar arkasından kurtaran kişi ise şüphelendiği nişanlısı Bozant oldu. Bozant’ın ödediği 3 bin dolar kefaletle iki gün kaldığı hapisten çıkan Panzica, yaşanan her şeyden pişmanlık duyduğunu da sözlerine ekledi.

Panzica ve Scordianos, güvenlik tarafından dâhili telefon sistemiyle yapılan uyarıları dikkate almayıp, cam kaplı dönme dolap kabininde seks yapmış ve yaşananlar diğer kabinlerdeki insanlar tarafından da cep telefonuyla görüntülenmişti.