Ölen diyetisyen o kitabı çıkaramadı

Ölen diyetisyen o kitabı çıkaramadı

Evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun otopsi sonucu açıklandı.

İstanbul Ulus’taki evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun ilk otopsi sonuçları kalp krizini işaret etti. Kahvecioğlu, ortaokul yıllarında kalp ritmi bozukluğu nedeniyle uzun süre tedavi görmüş.

Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre Etiler’deki evinde ölü bulunan diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun (30) cenazesi, dün Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürüldü. Cenaze, daha sonra helallik alınması için evine, ardından Arnavutköy Tevfikiye Camisi’ne getirildi.

Yelda Kahvecioğlu’nun tabutuna sarılan annesi Güler, babası Abdullah ve ablası Derya Kahvecioğlu, uzun süre gözyaşı döktü. Cenazeye, Kahvecioğlu’nun yakınlarının yanı sıra Bergüzar Korel, Erkan Petekkaya, Ebru Destan ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı. Kahvecioğlu’nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Antalya’ya gönderildi.

ÖLÜM NEDENİ KALP KRİZİ

Yelda Kahvecioğlu’nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Bazı yakınları da Kahvecioğlu’nun ortaokula giderken kalp ritmi bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi.

Yelda Kahvecioğlu’nun manevi annesi Ayşe Küçük, “Son üç haftadır midesi ağrıyordu, onun için arada mide ilacı alıyordu. Çok yoğun bir çalışma halindeydi. ‘Aşk, sağlıklı yaşam Derneği’ diye bir dernek kuruyordu. Ayrıca birkaç gün içinde sağlıklı yaşamla ilgili bir kitap çıkaracaktı, kısmet olmadı” diye konuştu.

Erkan Petekkaya, üzüntüsünü “Çok sevdiğim bir insanı kaybettim. Büyük acı yaşıyorum” sözleriyle dile getirdi. Ebru Destan, Yelda Kahvecioğlu için “10 gün önce görüşmüştük. Ofisinde melek objeleri vardı, şimdi o da melek oldu” dedi.