- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Ölü sayısı 130'u geçti

Pencap eyaleti sağlık bakanlığı yetkilileri, Kardiyoloji Enstitüsü tarafından sağlanan kalp ilaçlarına hastaların tepki vermesi sonucu şimdiye kadar 130 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Açıklamada, aynı sorundan tedavi altında olan 350 hastanın 35'inin sağlık durumunun kritik olduğu, ülkede son yılların en büyük sağlık skandalına yol açan olaydan sonra ilaçların üretimini yapan üç firmanın da kapatıldığı belirtildi.
Geneli yoksul hastalara dağıtılan sözkonusu kalp ilaçlarındaki etken maddenin kemik iliği ve kandaki beyaz hücrelerin azalmasına sebep olarak ölümlere yol açtığı açıklanmıştı. Soruşturma kapsamında başta eyaletin sağlık bakanı ve bakanlık yöneticileri görevden alınmış, çok sayıda doktor ve firma yetkilisi de tutuklanmıştı. (AA)
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.