Ömerli’de 3 Milyon 900 Bin Liraya Villa

Ömerli’de 3 Milyon 900 Bin Liraya Villa

Ömerli'de inşa edilecek Kasaba projesinin 3. etabında 6+1 villa 3 milyon 900 bin liradan, 4+1 villa 1 milyon 645 bin liradan satışa sunuldu.

Ömerli'de inşa edilecek Kasaba projesinin 3. etabında 6+1 villa 3 milyon 900 bin liradan, 4+1 villa 1 milyon 645 bin liradan satışa sunuldu. Fiyatlar 3+1 daire için 1 milyon 125 bin lira, 1+1 daire için 715 bin lira olarak belirlendi.

Ödemede yüzde 35 peşin 24 ay taksitli satış imkânından faydalanılaabildiği gibi, 3 bankadan 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor.

156 konutluk projede 1+1'den başlayan daireler ve 4+1'den başlayan villaların büyüklükleri 123 ila 529 metrekare aralığında.

Kasaba'nın 3. etabı, Türkiye İş Bankası'nın iştiraklerinin (Mipaş ile Anadolu Hayat Emeklilik) ve Altınhas Holding'in ortağı olduğu İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ tarafından 44 bin 80 metrekare alana yapılıyor.

Projede geniş bahçeler ve göletler ile yürüyüş yolları ve rekreasyon yerleri bulunuyor. Ayrıca 1+1 dairelerde minimum 105 metrekare net bahçe alanı, 6+1 villada ise minimum bin 50 metrekare net bahçe alanı tapulu olarak veriliyor.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes "2000'de temeli atılan, ilk iki etabı başarıyla tamamlanan ve içinde yaşamın devam ettiği Kasaba'nın 3. etabına Altınhas Holding AŞ ortaklığında başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Proje Ömerli'nin doğasından esinlenmeye devam ediyor." dedi.

İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş ise şunları kaydetti:

"90 senelik bankacılık geleneğini ardına alan Türkiye İş Bankası AŞ'nin iştirakleri ve yatırımda 60 senelik birikimi bulunan Altınhas Holding'in İş Altınhas'ta birlikteliğinden doğan güç, Kasaba projesinin yeni etabının güçlü ve güvenilir temellerini atıyor. Bu deneyimlerin bir araya gelmesi hem güvence seviyesi hem yatırım değeri hem de gerek duyulan yaşam anlayışının hakikate dönmesini mümkün kılacaktır."

Konut alanında binicilik kulübü, yoga, kort gibi sosyal imkânlar sunulacak; ayrıca 7/24 ambulans ve itfaiye, tamir ve denetleme, peyzaj düzenleme ve koruma ekipleri hizmet verecek.

Çekmeköy sınırlarında ve Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında konumlanan Kasaba'ya Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Köprü ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Taşdelen metro hatlarının devreye girmesinin ardından daha da kolaylaşacak. Proje; yapımı devam eden bağlantı yolları ile 2. Köprü yoluna doğrudan erişim imkanı tanıyacak Reşadiye kavşağına 3 kilometre.

Kaynak: CİHAN Haber Ajansı