On binler demokrasi ve özgürlük için Beşiktaş'ta buluşacak

On binler demokrasi ve özgürlük için Beşiktaş'ta buluşacak

15 Temmuz askeri darbe girişimini protesto etmek ve ‘yaşasın demokrasi’ demek için on binler Beşiktaş’ta özgürlük ve demokrasi yürüyüşünde buluşuyor.

Beşiktaş bugün demokrasi için tek yürek olup meydanlara akıyor… On binlerin bir araya geleceği yürüyüş ve akabinde gerçekleşecek miting Beşiktaş Kaymakamlığı, Beşiktaş Belediyesi, Kamu Kuruluşları, Sivil Toplum örgütleri,  tüm siyasi partiler tarafından organize ediliyor.

DEMOKRASİ İÇİN MEŞALİ YÜRÜYÜŞ!

 Beşiktaş’ta bugün özgürlük ve demokrasi yürüyüşü düzenlenecek. Ülkemizin geleceğine darbe vurmak isteyen, vatanımıza milletimize kast edenlere karşı özgürlük, barış, demokrasi ve kardeşlik duygularının haykırılacağı, herkesin Türk Bayrakları ile meydanları süsleyeceği yürüyüşte meşalelerle on binler demokrasi ve özgürlük çığlıkları atacak. Yürüyüş 25 Temmuz Pazartesi (Bugün) Saat 20.30’da Dünya Barış Parkı’ndan başlayarak Barbaros Meydanı’nda sona erecek.  Yürüyüşe Beşiktaş Kaymakamı, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Tüm kamu kuruluşları, CHP, AKP, MHP’nin temsilcileri ve mensupları, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte onbinlerce vatandaş katılacak.  Barbaros Meydan ise yürüyüş sonrası on binlerin buluşma adresi olacak.

Tarih: 25 Temmuz Pazartesi (Bugün)

Saat: 20.30

Yer: Yürüyüş başlangıç yeri Dünya Barış Parkı(Beşiktaş evlendirme dairesi karşısı)