Önce evlilik teklifini reddeden kadın ve ablasını yaraladı sonra kendini öldürdü

Önce evlilik teklifini reddeden kadın ve ablasını yaraladı sonra kendini öldürdü

İzmir’de tanıştığı kadının evlilik teklifini reddetmesi ile Kütahya’ya gelen Şerafettin A. (34) önce evlilik kadın ve ablasını sonra kendisini vurdu.    Şenay N. ile bir süre birlikte olan Şerafettin A., terk edilmesinin...

İzmir’de tanıştığı kadının evlilik teklifini reddetmesi ile Kütahya’ya gelen Şerafettin A. (34) önce evlilik kadın ve ablasını sonra kendisini vurdu.

    Şenay N. ile bir süre birlikte olan Şerafettin A., terk edilmesinin ardından aylarca Şenay N.'yi tehdit etti. Aldığı tehditlere dayanamayan Şenay N. bir süre önce ablasının Kütahya’daki evine yerleşti. Sabah saatlerinde yine Şerafettin A.'dan aldığı telefon ile tehdit edildiğini yakınlarına bildiren Şenay N., kapının çalınması ile Şerafettin A.'nın saldırısına uğradı. Komşuları tarafından polis çağırıldığını öğrenen Şerafettin A. dışarıya kaçan Şenay N. ile ablası Nuray N.'yi silahla yaraladı. Bu esnada karşısında gördüğü polis otosuna da elindeki tabancadan çıkan kurşun isabet etti. Polislerin peşine düşmesinin ardından silahını başına doğrultup ateşleyen Şerafettin A. olay yerinde hayatını kaybetti.

    Polis tarafından çağırılan 112 Acil Servis ekipleri Şenay N. ile ablası Nuray N.'ye olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma hastanesine götürdü.

    

    Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Şerafettin A.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga gönderildi.

    Öte yandan Şerafettin A.'nın tabancasından çıkan kurşun ile yaralanan Namaz kardeşlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. CİHAN