Önce Konser Verdi, Sonra Evlenme Teklif Etti

Önce Konser Verdi, Sonra Evlenme Teklif Etti

Yalova Musiki Derneği solistlerinden Emre Solak düzenlenen konserde seslendirdiği parçanın ardından sevgilisine birlikteliklerinin her gününü simgeleyen 130 gül vererek sahnede evlenme teklif etti. Konserin ortasında evlenme teklifi izleyen musiki severle

- Yalova Musiki Derneği solistlerinden Emre Solak düzenlenen konserde seslendirdiği parçanın ardından sevgilisine birlikteliklerinin her gününü simgeleyen 130 gül vererek sahnede evlenme teklif etti. Konserin ortasında evlenme teklifi izleyen musiki severler ise genç çifte alkışlarıyla destek verdiler.

Yalova ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu. Yalova Musiki Derneği tarafından RDKM'de yerlerini alan musiki severler, Şef Faruk Ömer Öskan yönetimindeki Yalova Musiki Derneği Korusu'nun seslendirdiği parçaları dinlemeye başladılar. Ardından sahne alan solist Emre Solak, "Fikrimin ince gülü" adlı eseri seslendirdi. Şarkının tamamlanmasının ardından şef Faruk Ömer Öskan ve seyircilerden özür dileyerek sevgilisi Özge Çavdar'ı sahneye aldı. Seyircilerin ve koristlerin şaşkın bakışları arasında 130 adet gülle sevgilisinin önünde diz çöken Emre Solak adlı sanatçı, cebinden çıkardığı yüzükle evlenme teklif etti. Sevgilisinin evlenme teklifi ile gözyaşlarına boğulan Özge Çavdar, Emre Solak'ın boynuna sarılarak evlenme teklifini kabul etti. Genç çiftin bu mutlu anına tanıklık eden seyirciler ise çifte alkışları ile destek verdiler. Konser evlenme teklifinin ardından devam etti.