Önce yemek ısmarladı, sonra 6 parçaya ayırdı !

Önce yemek ısmarladı, sonra 6 parçaya ayırdı !

Adana'da uyuşturucu bağımlısı genç kadını öldürüp, 6 parçaya ayıran katil zanlısının ifadesi kan dondurdu.

Adana'da uyuşturucu bağımlısı genç kadını boğup kafasına çekiçle vurduktan sonra 6 parçaya ayıran katil zanlısının ifadesinde, "Kahvehanede otururken yanıma geldi, açım dedi, börek ısmarladım, gözü mordu merhem sürdüm sonra tartışınca öldürdüm" dediği öğrenildi.

Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde kahvehanede Songül Elçil (21) isimli genç kadını önce boğup, sonra da kafasına çekiçle vurarak öldürdükten sonra 6 parçaya ayırıp 3 ayrı çöp konteynırına çuval ile atan katil zanlısı Fatih K.'nın (37) ifadesi ortaya çıktı. Fatih K. ifadesinde 3 Aralık gece saat 01.30 sıralarında bir arkadaşıyla kahvehanede otururken adını bilmediği bir genç kadının yanlarına gelerek "Açım bana yemek verin, üşüyorum burada biraz oturabilir miyim" dediğini belirterek, "Ben de acıyarak içeri aldım daha sonra da börek sipariş ettim. Bu arada kadının gözü mordu onun için de kahvehanede bulunan merhemi getirip gözüne sürdüm. Bir süre sonra börek geldi kadın da böreği yedi. Bu arada arkadaşım kahvehaneden ayrıldı. Ben kadınla yalnız kaldım" dedi.

"Uyuşturucu içmek istedi"

Fatih K., yalnız kalınca genç kadının cebinden uyuşturucu çıkartıp içmek istediğini anlatarak, "Kadın uyuşturucu çıkartınca ben de yemek yiyecek paran yok bizden yemek istiyorsun neden uyuşturucu içiyorsun dedim. O da "bağımlıyım yapacak bir şey yok dayanamıyorum" dedi. Ben kızmaya devam ettim ancak o uyuşturucuyu içip kendinden geçti. Bir süre sonra da kendine geldi" dediği öğrenildi.

"PKK size az bile yapıyor"

Fatih K., genç kadın kendine geldikten sonra PKK ile ilgili konuşmaya başladığını ifade edip şöyle devam etti:

"Uyuşturucu içip kendinden geçtiği için kadını kendi kaldığım yere götürmüştüm. Burada kalktıktan sonra bana "ben 2-3 yıl dağda kaldım, PKK size az bile yapıyor. Biz eninde sonunda Kürdistan'ı kuracağız" dedi. Ben de buna çok sinirlendim öfkelendim. Kendisine karşı çıkınca aramızda kavga çıktı. Kavgada kendimi kaybedip elimle boğdum. Artık titremeye başladığında bırakıp çekiçle kafasını vurarak öldürdüm. Daha sonra da saçlarından tutarak kadını tuvalete götürdüm. Tuvalette bıçak ve çekiçle önce kafasını gövdesinden ayırdım. Sonra kollarını, daha sonra da bacaklarını gövdesinden ayırdım. Kadını 6 parçaya ayırdıktan sonra kollarını ve kafasını bir çuvala, gövdesini bir çuvala, bacaklarını da bir çuvala koyup 3 ayrı çöpe attım."

"Tuvaleti yıkayıp uyudum"

Fatih K., kadının parçalarını çöpe attıktan sonra tuvaleti çamaşır suyu ile yıkayıp kan lekelerini yok ettiğini belirterek, "Daha sonra uyudum. Sabah saat 08.30 gibi kalkıp çöpe baktığımda parçaların orada durduğunu gördüm. Sürekli çöpe baktım. Saat 11.30 gibi çöpçüler gelip torbadaki parçaları alıp götürdü. Ben de çöp gittikten sonra Uşak'a gittim. Daha sonra kahvehane sahibi beni telefonla arayarak bana ihtiyacı olduğunu söyledi ben de geri Adana'ya döndüm. Geldiğim gün polis kahvehaneye gelip beni gözaltına aldı. Bir öfkeye kapılıp kadını öldürdüm pişmanım" dedi.

Zanlının polise ifade verirken çok soğukkanlı olduğu, "Bunda bir şey yok, kadını öldürdükten sonra uyudum" dediği öğrenildi. Zanlı ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

İHA