Önce yüzünü, sonra aşkını buldu !

Önce yüzünü, sonra aşkını buldu !

Türkiye'nin 5'inci yüz nakli yapılan 27 yaşındaki Recep Sert, hastanede tanıştığı Esma Aykul ile nişanlandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu  yüzünden yaralanan ve 7 yıl sıkıntılı bir hayat yaşayan Sert'e, 18 Temmuz 2013'te  Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi  Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene  nakli gerçekleştirilmişti.

 Naklin ardından bir süre hastanede gözetim altında tutulan, tamamen  iyileşmesiyle taburcu edilen Sert, memleketine dönmüştü. Kardeşinin böbrek nakli  için Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gelen Esma Aykul ile tanışan ve aşık olan  Sert, evlenme teklifinde bulundu.

Aykul'un teklifi kabul etmesi üzerine çift, 1 hafta önce ailelerin  katıldığı törenle nişanlandı.

 Sert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nişanın İnegöl'de yapıldığını,  düğün tarihini henüz belirlemediklerini söyledi.

En kısa zamanda düğün yapmayı istediklerini anlatan Sert, "Yüz  naklinin ardından hayatım değişti. Ömer hocaya bunun için çok teşekkür ediyorum.  Mutlu bir aile kurmayı arzuluyordum, şimdi ilk adımı attım, umarım evlilik  hayalim de gerçekleşecek. Nişanlım ile mutlu bir hayat süreceğimize inanıyorum"  dedi. Sert, eşinin bir huzurevinde hasta bakıcı olarak çalıştığını kaydetti.