Onun için eşinden boşandı

Onun için eşinden boşandı

Lezbiyen olduğunu açıklayan Orange is The New Black yazarı boşandı.

Kısa süre önce Orange Is The New Black dizisinin oyuncularından Samier Wiley'le ilişki yaşamaya başlayan yazar Lauren Morelli, kocasından da boşandı.

Mayıs ayında lezbiyen olduğunu açıklayan ve sonra da dizide Pousey rolünü canlandıran Samier Wiley’le ilişkiyaşamaya başlayan Lauren Morelli, 2 yıllık kocasından boşandı. TMZ’nin aktardığına göre çift “dostane” bir şekilde ayrılırken, Morelli Lexus marka arabalarını, eski kocası da Mazda marka arabalarını aldı.

Orange is the New Black dizisinin yazarı Morelli, Mayıs ayında bir makale yayınlayarak aslında lezbiyen olduğunu açıklamıştı. Morelli makalesinde “Lezbiyen olduğumu ilk olarak 2012 sonbaharında fark ettim” diye yazmıştı. Piper ve Alex adlı karakterler arasında geçen ve kendi yazdığı cümlelerin okunması sırasında bunu fark ettiğini, “kendi geleceğinin nasıl görünebileceğine dair” bir fikir edindiğini de eklemişti.

Kısa süre sonra, dizide Pousey rolünü canlandıran Samier Wiley’yle ilişki yaşamaya başlayan yazar, 66. Emmy ödüllerinden sonra yapılan partinin çıkışında ilk kez beraber görüntülenmişti.

Orange Is The New Black dizisi, bir hapishanede hayata tutunmaya çalışan, bu esnada lezbiyen ilişkiler yaşayan bir kadını anlatıyor.