• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
AK Parti'yi Şahin temsil ediyor
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Bu sözcükler takibe alınıyor !
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Onur'dan büyük fedakarlık

Onur'dan büyük fedakarlık
Onur Kıvrak, 2013 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için fiyatında indirimde bulundu.
13 Şubat 2012 Pazartesi 08:48

Trazonspor'un bir süredir iç transferde görüştüğü kaleci Onur Recep Kıvrak, 2013 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için fiyatında indirimde bulundu.

Kulübüyle 2 aydır iç transferde görüşme halinde bulunulan kaleci Onur, sözleşmesini uzatmak için ilk etapta çok ciddi rakamlar talep etti. Ancak yönetimin bu şartlarda anlaşmaya yanaşmaması üzerine Onur, istediği rakamı 1.3 milyon Euro'dan 900 bin Euro seviyesine kadar indirdi. Daha sonra bu rakamı da biraz daha aşağı çeken Onur'la yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Onur'un sözleşmesini uzatmak için yaptığı bu ciddi fedakarlık karşısında yönetim kurulu da, gerekli adımları atınca prensipte anlaşma sağlandı.

CECH'E GÜNEŞ'TEN UYARI

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynanacakları PSV Eindhoven maçı öncesi tecrübeli futbolcusu Marek Cech'e özel görevler verdi. Cech'ten tecrübelerini takım arkadaşlarına yansıtmasını isteyen Şenol Güneş, "Çok kritik bir maç oynayacağız ve bu maçta hata sayımız daha az olmalı. O yüzden tecrübeli isimler olarak takımı yönlendirmelisiniz" dedi.

GİRAY'IN DURUMU BELİRSİZ

Bordo mavili takımda sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giyemeyen Giray Kaçar'ın, PSV Eindhoven ile oynanacak olan maça yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Cumartesi günü yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak koşu yaptığı sırada basın mensuplarına, 'Sıkıntı var, durumum belirsiz" diyen Giray Kaçar'ın tedavisine devam edileceği ve maça yetiştirilmesi özel bir program uygulanacağı açıklandı.

GÜNEŞ TAKIMA İZİN VERDİ

Bu arada Şenol Güneş, uzun zamandır yoğun maç trafiği nedeniyle izin yapma şansı bulamayan bordo mavili takımına izin verdi. Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının ardından PSV Eindhoven maçına kadar olan 6 gün arada futbolcuların dinlenmesi için bir fırsat yaratarak bugün oyuncularını dinlendirdi. Trabzonspor, PSV Eindhoven maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. (Hürriyet)

1624
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Gökçek twitterı yine salladıİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermediİzmir-İstanbul Otoyolu müjdesiSavarona’da fuhuş partisi !İsrail'den Türkiye'ye One MinuteEn düşük maaş 1.757 TL olacakEurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim