Ordu'da Korku Filmi Çekilecek

Ordu'da Korku Filmi Çekilecek

ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde "Küçük Ruh" adlı korku filminin çekimlerinin ön hazırlık çalışmaları başladı.

- ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde "Küçük Ruh" adlı korku filminin çekimlerinin ön hazırlık çalışmaları başladı. İlçede ilk kez bir korku filmi çekilecek.

Fatsa İlçesi Bolaman Mahallesi'nde çekilmesi planlanan "Küçük Ruh" filminin yapımcısı ve yönetmeni Ordulu Alper Günay ile oyuncuları, ilçeye gelerek basın toplantısı yaptı. Kendi memleketinde ilk filmini çekecekleri için heyecanlı olduğunu belirten Yapımcı Alper Günay, "Ön hazırlık çalışmalarına başladık. Yakın zamanda çekimlere başlıyoruz. Fatsa kendi memleketim ve ilk çalışmamı burada gerçekleştirmek istedim. Farklı bir proje inşallah, film vizyona girdiğinde izleyiciler de çok beğeneceklerdir. Fatsalılardan ve bölge halkından destek bekliyorum" dedi.

Türkiye'de korku filmi yapan kişilerin hep aynı standardın içinde bir konuya yer verdiği belirten filmin prodüktörü Mehmet Şirin Deveci ise, şunları söyledi:

"Genelde belli başlı konuya yer veriliyor. Bizim filmimizde korku olmasına rağmen temiz yüzler, güzel insanlar, aydınlık bir ortamda psikolojik gerilim korkuyu sunacağız. Oyuncu arkadaşlarımız haftalardır emek veriyorlar projeye. Verilen emeğin karşılığının da alabilirsek güzel olacağını düşünüyorum. Film içinde 750 bin TL bütçe ayırdık ve bölgede tiyatro yapmış kişileri de onları destekleme adına filmimizde rol vermek istiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı