Org. Özel'den flaş hamle !

Org. Özel'den flaş hamle !

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, TV programında kendisi hakkında bir takım iddialar ortaya kişi hakkında harekete geçiyor.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, bir televizyon programına katılan bir konuşmacının, kendisi ile ilgili sarf ettiği sözleri nedeniyle yasal yollara başvuracağını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, kastedilen kişinin Dursun Çiçek olmadığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in yaptığı açıklama şöyle; 21 Kasım tarihinde bir televizyon programına konuk olarak katılan bir konuşmacının gerçek ile hiçbir ilişkisi bulunmayan, asılsız, şahsımı ve silah arkadaşlarımı karalamaya yönelik ve kamuoyunda bilgi kirliliği yaratmayı amaçladığını düşündüğüm sözleri nedeniyle kendisini kınıyor, şahsım ile ilgili sarf ettiği sözleri nedeniyle yasal yollara başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum."

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı, sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile ilgili ek bir notu, basın ile paylaştı. Basın notu, şu şekilde: “Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı: Sayın Genelkurmay Başkanı adına gönderilen kısa açıklamada kast edilen kişi Emekli Yarbay Mustafa Dönmez'dir. Kesinlikle Emekli Albay Dursun Çiçek değildir. Internet sitemizde yapılan Basın Açıklaması ise son zamanlarda muhtelif kişilerce TSK'ya yönelik yapılan asılsız iddialara yöneliktir. Paralel yapılanmadan kastımız içinde Bölücü Terör Örgütünün de dahil olduğu tüm paralel yapılanmalardır."