Ortaokulda 2 saat boyunca tecavüz ettiler

Ortaokulda 2 saat boyunca tecavüz ettiler
Güncelleme:

Ortaokulda 12 ve 13 yaşlarında iki kıza, 13 ve 14 yaşlarında iki oğlan tarafından tecavüz edildi.

ABD'nin New York şehrinde 12 ve 13 yaşlarında iki kıza, 13 ve 14 yaşlarında iki oğlan tarafından tecavüz edildi.

New York Daily News gazetesinde yer alan habere göre, Bronx'ta bir ortaokulda gerçekleşen olayda, öğle yemeğinden kısa bir süre sonra oğlanlar kızları alarak okulun oditoryumuna gitti. Kızlar, oğlanların burada kendilerine 2 saat boyunca tecavüz ettiklerini iddia etti.

Kızlar, tecavüz esnasında oğlanların "hadi değişelim" dediklerini ve kendileriyle ters ilişkide bulunduklarını da ifade etti. Kızların ifadesi üzerine harekete geçen yetkililer, oğlanları tutukladı. 

Kızların avukatı, konuyla Eğitim Bakanlığı'nın ilgilendiğini ancak oğlanların tutuklanması için kızlarla yüzleştirilmesi gerekmesinin hatalı bir hareket olacağını belirtti. Kızların büyük bir travma yaşadıklarını aktaran avukat, beyni yarım çalışan bir insanın bile kızların tecavüzcüleriyle aynı masada oturmak istemeyeceğini anlayacağını söyledi.

Eğitim Bakanlığı politikasına göre, hatalı davranışlarla suçlanan öğrencilerin kendilerini suçlayan kişiyle yüzyüze konuşup cevap verme hakkı bulunuyor.

Tecavüzcülerden yaşça büyük olan oğlanın sınıf arkadaşı, "cool çocuklarla takılınca kötü şeyler yapmaya başladı" ifadesinde bulundu.