Osmaniyede iki ayrı kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Osmaniyede iki ayrı kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Osmaniye'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken biri ağır 3 kişi de yaralandı.Osmaniye Adana D400 Karayolu Toprakkale kavşağında Ali İhsan Bayır(28) yönetimindeki 06 FF 0573 plakalı Kızılay'a ait kan toplama...

Osmaniye'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Osmaniye Adana D400 Karayolu Toprakkale kavşağında Ali İhsan Bayır(28) yönetimindeki 06 FF 0573 plakalı Kızılay'a ait kan toplama aracı ile 80 GM 513 plakalı motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosikletin arka koltuğunda oturan Kemal Şanlı(17) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Akgül(17) ise Osmaniye Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.

Osmaniye'de meydana gelen ikinci kaza ise Atatürk Caddesi Yeni Hayat Hastanesi önünde meydana geldi. Mustafa Özdemir'in yönetimindeki 80 AD 464 otomobil ile Salih Develi yönetimindeki 80 FP 328 plakalı kamyonetin çarpıştı. Kazada başından yaralan kamyonet sürücüsü Salih Develi ve Mustafa Özdamar Yeni Hayat Hastanesinde ayakta yapılan tedavinin arkasından taburcu edildi.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN