Osmanlı Çileği İle İlgili Vaadine Alkış Almayınca, Alkış İstedi

Osmanlı Çileği İle İlgili Vaadine Alkış Almayınca, Alkış İstedi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ak Partili Belediye tarafından düzenlenen Osmanlı Çileği festivaline katılan Parti'nin Zonguldak milletvekili adayı Faruk...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ak Partili Belediye tarafından düzenlenen Osmanlı Çileği festivaline katılan Parti'nin Zonguldak milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Osmanlı çileği ile ilgili olarak verdiği vaatlerden sonra alkış alamayınca vatandaşlardan kendisini alkışlamalarını istedi.

Ereğli" de bu sene ilki düzenlenen Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat festivaline katılan Ak Parti Zonguldak milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, konuşma yapmak için çıktığı kürsüde, şunları kaydetti: "Değerli oylarınızla Ankara'ya gittiğimiz zaman bu bölgemizde Alaplı ve Ereğli" de yetişen bir çilek bu. Bilimsel araştırmalar da dahil olmak üzere üniversiteler ve diğer bilim kuruluşları bu çileğin üretilmesi, yaygınlaştırılması ve pazarlanması noktasında Sevgili Belediye Başkanı'mız ve derneğimiz ile birlikte elimizden gelen bütün çabaları göstereceğimize hiç kimsenin endişesi olmasın değerli hemşerilerim." Sözlerinin ardından alkış bekleyen Çaturoğlu, etkinlik alanına gelenlerin kendisini alkışlamaması üzerine "Alkış yok mu? Sanatçının, siyasetçinin kârıdır, alkış." dedi.

Çaturoğlu, konuşmasını uzatmadan vekil olduğu takdirde el ele vererek sorunları gidereceklerini söyledikten sonra, kürsüden indi.

Kaynak: CİHAN Haber Ajansı