Otel Ekipmanları Fuarı 23 Ocak’ta başlayacak

Otel Ekipmanları Fuarı 23 Ocak’ta başlayacak

Antalya'da 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 23-26 Ocak 2013 tarihleri arasında Expo Center’da açılacak.

Antalya'da 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 23-26 Ocak 2013 tarihleri arasında Expo Center’da açılacak. 350 firma ve 2 bin 500’ün üzerinde markanın katılacağı fuarı 35 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda, her türlü otel ekipmanın sunumu ve satışı yapılacak. Fuarı ziyaret eden özellikle zincir otellerin üst düzey yöneticileri, fuar katılımcıları arasından ihtiyaçları doğrultusunda seçtikleri firmalarla Antalya Expo Center’ın yenilenen VIP salonunda konforlu ve sakin bir ortamda ikili iş görüşmesi gerçekleştirebilecek.

        YURT DIŞI ZİYARETÇİ KATILIMI YÜKSEK OLACAK

        24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nın tanıtım toplantısı, Dedeman Otel’de yapıldı. Toplantıda konuşan Anfaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, bu sene 20 ülkenin kültür-tanıtma ataşeleri ve sektörlere davet gönderildiğini belirtti.

        İran’ın en büyük otel zincirinin müdürlerinin fuarı ziyaret edeceklerini söyleyen Çalık, “İran’dan 40 otelin tesislerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak ve satın alma yapmak üzere Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nı ziyaretleri kesinleşti. Amerika, Almanya, Mısır, Pakistan, Lübnan, Fransa, Kazakistan, Beyrut ve Azerbaycan zincir otel yetkilileriyle fuar ziyareti kesinleşen diğer ülkeler.” diye konuştu.

        Çin firmalarının da fuara büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Çalık, 3 endüstriyel mutfak aletleri ve ekipmanı firmasının stant açacağını kaydetti.

        Toplantıda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker de fuarın Antalya’da yapılmasının isabetli bir karar olduğunu belirtti. Antalya’nın Euromonitor verilerine göre, Paris ve Londra’dan sonra en çok ziyaret edilen üçüncü şehir olduğunu söyleyen Köker, dün itibariyle Antalya’ya 10 milyon 457 bin yabancı ziyaretçi geldiğini açıkladı. Antalya’daki otel sayıları ile ilgili de rakam veren Köker, fuarın Antalya’ya çok katkı sağlayacağını ifade etti.

        23-26 Ocak 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda sektörel yarışmalar ve aktiviteler de düzenlenecek.
CİHAN