Oto Elektrik Dükkanı Yandı: 1 Yaralı

Oto Elektrik Dükkanı Yandı: 1 Yaralı

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde boşalan bir motosiklet aküsünü doldurmak isteyen oto elektrik dükkanı sahibi Levent Çiçek, benzin deposunun alev alıp patlaması sonucu çıkan yangında ağır yaralandı.Yangın, saat 18.00 sıralarında Öğretmenler...

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde boşalan bir motosiklet aküsünü doldurmak isteyen oto elektrik dükkanı sahibi Levent Çiçek, benzin deposunun alev alıp patlaması sonucu çıkan yangında ağır yaralandı.


Yangın, saat 18.00 sıralarında Öğretmenler Mahallesi İsmet Akın Caddesi'ndeki bir oto elektrik dükkanında meydana geldi. iddiaya göre, işyeri sahibi 46 yaşındaki Levent Çiçek, boşalan bir motosiklet aküsünü doldurmak için elektrik akımına bağladı. Bu esnada aküden çıkan kıvılcımın, motosikletin deposundan sızan benzinin üzerine sıçraması sonucu patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte alevler dükkanı sardı. Alevlerin arasında kalan Çiçek ise çevredeki vatandaşların yardımı ile dışarıya çıkarıldı.


Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını üst katlara ve çevreye sıçramadan söndürürken, alevlere maruz kalan Çiçek'in vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yanıklar oluştu. Çiçek, olay yerine sevk edilen ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tarsus Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Çiçek, burada yanık ünitesinin bulunmamasından dolayı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.


Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


FOTOĞRAFLI