Otobanda 2 Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 4 Yaralı

Otobanda 2 Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 4 Yaralı

TEM otoyolunda, onarım çalışması nedeniyle gidiş- gelişin aynı yola verildiği bölümde iki otomobil çarpıştı, 4 kişi öldü, 2’si ağır 4 kişi yaralandı.Kaza, dün saat 23.00 sıralarında TEM otoyulu Edirne-Havsa arasındaki 18’nci...

TEM otoyolunda, onarım çalışması nedeniyle gidiş- gelişin aynı yola verildiği bölümde iki otomobil çarpıştı, 4 kişi öldü, 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında TEM otoyulu Edirne-Havsa arasındaki 18’nci kilometrede meydana geldi. Kapıkule Sınır Kapısı’nda gümrük komisyoncusu olan evli ve 1 çocuk babası 38 yaşındaki Serkan Kasrat, 22 HH 277 plakalı otomobiline arkadaşları Erol Erdaş, Bulgar uyruklu 28 yaşındaki Nedka Maeva Spasova ve Ayşe Albena Valentino Alexiyevo’yu da alarak İstanbul’a girmek için yola çıktı.

TEM otoyoluna giren Kasrat’ın kullandığı otomobil, 18’nci kilometreye geldiğinde Karayolları ekiplerinin çalışması nedeniyle kapanan yoldan, trafiğin verildiği karşı güzergahtaki şeride geçti. Yaklaşık 1 kilometre ilerleyen Kasrat’ın kullandığı otomobil, Ordu’dan Edirne’deki akrabalarına ziyarete gelen 47 yaşındaki Mustafa Sönmez’in kullandığı ve eşi Tülay Sönmez, Merve Enginyurt ile eşi Ersoy Enginyurt’un (37) bulunduğu otomobille kafa kafaya çarpıştı.

OTOMOBİLLER HURDAYA DÖNDÜ

Kazada, otomobiller hurdaya dönerken, içindekiler sıkıştı. Görenlerin ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak çıkarılan Tülay Sönmez, Merve Enginyurt, Erol Erdaş ve Ayşe Albena Valentino Alexiyevo ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta sıkışarak hayatını kaybeden Ersoy Enginyurt, Mustafa Sönmez ve diğer araçtan fırlayan sürücü Serkan Kasrat ile Nedka Maeva Spasova, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından araçtan çıkarılabildi. Savcılık ve Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından ölenlerin cesetleri otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Edirne Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erol Erdaş ile Bulgar uyruklu Ayşe Albena Valentino Alexiyevo’nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenirken, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan Tülay Sönmez ve Merve Enginyurt’un ise hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

CENAZELER AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

Kazada ölen Ersoy Enginyurt, Mustafa Sönmez, Serkan Kasrat ve Nedka Maeva Spasova’nun cenazeleri Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de hastanede tedavi altında olan yaralıları ziyaret ederek yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Savcılık ve jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

FOTOĞRAFLI

OTOBANDA 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 ÖLÜ, 4 YARALI

OTOBANDA 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 ÖLÜ, 4 YARALI

OTOBANDA 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 ÖLÜ, 4 YARALI