Otomobil alacaklar dikkat

Otomobil alacaklar dikkat

Otomotiv firmaları, satışlarını artırmak için tüketicilere alternatif ödeme koşulları sunmaya başladı.

Türkiye'deki otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı yılın ilk çeyreğinde yüzde 24,46 daralan otomotiv firmaları, satışlarını artırmak için tüketicilere alternatif ödeme koşulları sunmaya başladı.

Nisan ayı kampanyalarında, "şimdi al, taksitlere kasımda başla", "yarısını şimdi öde, yarısını sonra", "20 aya varan sıfır faizli kredi", "ayda 400 lira taksitle otomobil" ve "yüzde 1-7 indirim" fırsatları öne çıktı.

AA muhabirinin, Türk otomobil pazarında faaliyet gösteren bazı yerli ve yabancı firmaların kampanyalarından derlediği bilgilere göre, yılın ilk çeyreğinde, geçen senenin aynı dönemine kıyasla otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının yaklaşık 4'te birini kaybeden otomotiv firmaları, müşteri çekmek için aylardır sürdürdükleri kampanyalarına yeni alternatifler ekliyor.

İŞTE FİRMALARIN 0 KM OTOMOBİL KAMPANYALARI - FOTO-GALERİ

Firmaların bu ay başlattığı kampanyalarda, "şimdi al, taksitlere kasımda başla", "yarısını şimdi öde, yarısını sonra ", "20 aya varan sıfır faizli kredi", "400 lira taksitle otomobil", "nakit alımlarda bin 250 liraya varan indirim", "yüzde 1-7 indirim" ve "kur sabitleme" gibi fırsatlar sunuluyor. Stoklarda bulunan ve hala eritilemeyen 2013 model araçlara ilişkin cazip fırsatlar ise nisan ayında da devam ediyor.