Otomobil Bariyerlere Çarpıp,takla Attı: 3 Ölü, 3 Yaralı

Otomobil Bariyerlere Çarpıp,takla Attı: 3 Ölü, 3 Yaralı

MERSİN’in Erdemli İlçesi'nde sürücünün kotrolünü yitirdiği otomobil bariyerlere çarpıp takla attı. Kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Kaza, Erdemli'...

MERSİN’in Erdemli İlçesi'nde sürücünün kotrolünü yitirdiği otomobil bariyerlere çarpıp takla attı. Kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Erdemli'ye bağlı Kargıpınarı Beldesi'nde sabah saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Erdemli yönünden Mersin'e giden, sürücüsünun adı henüz öğrenilemeyen 33 AZP 61 plakalı otomobil, Kargıpınarı Beldesi Girindires Köprüsü yakınında iddiaya göre aşırı chız nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Daha sonra takla atan otomobilde bulunan 6 kişiden Onur Toçu (23), Gülşen Topçu (24) ve adı belirlenemeyen bir erkek olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan 3 kişi ise çevreden gelen vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı.

İlk müdahaleleri olay yerinde 112 Acil Servis ekiplerince yapılan yaralılar, ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazeler ise araçtan çıkartılarak otopsileri yapılmak üzere Erdemli Devlet Hastanesi morguna götürüldü Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MD(OA/COŞ)