Otomobil Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

Otomobil Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

NEVŞEHİR’in Acıgöl İlçesi yakınlarında otomobilin traktöre çarpması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.Kaza, gece saatlerinde Nevşehir- Aksaray karayolu 15'inci Kilometrede bulunan Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. Nevşehir...

NEVŞEHİR’in Acıgöl İlçesi yakınlarında otomobilin traktöre çarpması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Nevşehir- Aksaray karayolu 15'inci Kilometrede bulunan Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. Nevşehir yönüne giden Ercan Eraslan (42)yönetimindeki 50 LD 391 plakalı patates yüklü traktöre, İlyas İpek (43) yönetimindeki 68 DN 910 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan traktör, yol kenarındaki bariyerlere çarparak, otomobil ise karşı şeride çıkrak durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü İlyas İpek ile yanında bulunan Selver Gül yaralandı. Traktör sürücüsü Ercan Eraslan ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

PATATESLER YOLA SAÇILDI

Kaza sonucunda traktörün romörkunda bulunan patatesler yola saçıldı. Karayolu üzerinde seyreden araçların yolun karanlık olması nedeniyle traktöre çarparak yeni bir kazaya neden olmaması için vatandaşlar gelen araçlara lambalarla ve elleriyle uyarıda bulundu.

Sağlık ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Selver Gül’ün durumunun ağır olduğu, İlyas İpek’in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OTOMOBİL TRAKTÖRE ÇARPTI: 2 YARALI

OTOMOBİL TRAKTÖRE ÇARPTI: 2 YARALI

OTOMOBİL TRAKTÖRE ÇARPTI: 2 YARALI