Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 60.124
- Dolar

- 1,7585
- Euro

- 2,3305
- Altın

- 652,68
- Ankara : -4 °C
- İstanbul : 5 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 7 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : -1 °C
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt döneminde Kuzey Irak'a yapılan başarılı operasyonun rezil rüsvay edildiğini söyledi.
Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), geçtiğimiz yıl ulusal ve uluslararası boyutta 9 alım heyeti programı, 6 milli katılım, 4 trend alanı, 3 info stand ve ticaret heyeti organizasyonu gerçekleştirerek ihracat pazarının genişlemesine katk.
Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OIB), ‘Türkiye Otomotiv Sektöründe Ar-Ge Proje Pazarı ve Tasarım Yarışması’ projeleri kapsamında üniversitelerle buluşuyor.
Türkiye'de uzun yıllardır pek çok kuruluşa iş yazılımları konusunda çözümler sunan ve tüm dünyada 70.000'i aşkın müşteriye hizmet sağlayan lider bir iş uygulaması yazılımı sağlayıcısı olan Infor, bugün en başarılı Formula 1 takımı Scuderia Ferrari'nin res
Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök, son günlerde hükümet tarafından özellikle otomotiv sektörüne yönelik açıklanan teşvik düzenlemeleri kapsamına şeker pancarının da dahil edilmesi gerektiğini söyledi.
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Müdürlüğü (İSGÜM) Bölge Laboratuvarlarının Güçlendirilmesi Projesi’ kapsamında 11 Şubat Cumartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Ç.
Doğuş Oto Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, 2012 yılında otomotiv sektörünün bir miktar küçüleceğini beliterek, "Türkiye'nin 2012 yılındaki büyüme hızının yüzde 4,5 olacağını düşünüyoruz. Yine de 2010 yılına göre büyüme devam ediyor. Birkaç yıl içinde 1
Ege Bölgesi’nden 2011 yılında yapılan 16,9 milyar dolarlık ihracata 6 milyar dolarlık katkı sağlayan şampiyonlar, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından ödüllendirilecek.
Erzincan Oto Tamircileri Odası tarafından SODES Kapsamında hazırlanan Sertifikalı Oto Tamirciliği Meslek Elemanı Edindirme ve Yetiştirme Projesi eğitimleri başladı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, EBSO yönetimini kabulünde İzmir'in çok büyük bir patlama yaşayacağı döneme yaklaşıldığını belirtirken, "Ekonominin, kalkınmanın, zenginleşmenin motoru sizsiniz" dedi. EXPO 2020 için büyük çaba gösterdiğini de vurgulayan Gül, "H
İş-Kur Müdürü Zonguldak İl Müdürü Cemal Yiğit, 2012 yılında yapılacak çalışmalar ve açılacak kurslar hakkında bilgiler verdi.
Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kaşmir Halı tarafından yaptırılacak olan Naci Topçuoğlu Sağlık Meslek Lisesi, Ali Topçuoğlu Endüstri Meslek Lisesi ve Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi'nin protokolleri Gaziantep Valiliğinde düzenlenen törenle yapı
Foto-Galeriler
YAZARLAR






































