Öz kızına tecavüz etmiş !

Öz kızına tecavüz etmiş !

9 yaşındaki öz kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi’nde, 9 yaşındaki öz kızına tecavüz etmekle suçlanan 29 yaşındaki M.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Talihsiz kız sağlık kontrolü için Muğla’ya götürülürken, baba M.T. suçlamaları kabul etmedi.

Ortaca’daki bir mağazada çalışan 3 çocuk babası M.T., geçen cumartesi günü sigara almak için evden çıktı. Gece geç saatlerde eve gelen M.T., 9 yaşındaki kızının odasına girdi ve yanına uzandı. İddiaya göre, küçük kız, bir süre sonra annesi M.T.’nin yanına gidip babası M.T.’nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine genç anne, polise gidip eşini şikayet etti.

Şikayet üzerine baba M.T. gözaltına alındı. M.T., polisteki ilk ifadesinde, sigara almak için evden çıktığını, yolda bir arkadaşını gördüğünü arkadaşıyla çay içtiklerini ve geç saatte eve gelip kızınının yanına uzandığını belirtip suçlamaları kabul etmedi. Küçük kız tecavüz şüphesi nedeniyle sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T., çıkarıldığı mehkemece tutuklandı.