Özel Güvenlik Görevlisi Görünmez Kaza Kurbanı

Özel Güvenlik Görevlisi Görünmez Kaza Kurbanı

IĞDIR Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan evli 2 çocuk babası 35 yaşındaki Süphan Çeçe, karanlıkta çarptığı camın vücudunu kesmesi sonucu kan kaybıondan yaşamını yitirdi.Olay dün saat 17.00 sıralarında üniversitenin...

IĞDIR Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan evli 2 çocuk babası 35 yaşındaki Süphan Çeçe, karanlıkta çarptığı camın vücudunu kesmesi sonucu kan kaybıondan yaşamını yitirdi.

Olay dün saat 17.00 sıralarında üniversitenin rektörlük binasında meydana geldi. Akşam mesai bitiminden sonra açık kalan ışıkları kapatmak için binanın ikinci katına çıkan Süphan Çeçe, karanlıkta fark edemediği cam bölmeye çarptı. Kırılan camlar Süphan Çeçe'nin beden aşağı yaralanmasına neden oldu. Çeçe, yardım istemek için sürünerek bahçeye kadar çıktı. Olaydan yaklaşık 30 dakika sonra başka bir görevli tarafından bahçede yarı baygın bir halde bulunan Çeçe ambulansla kaldırıldığı devlet hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bugün sabah saatlerinde Süphan Çeçe'nin cenazesi hastane morgundan alınarak açık kasa bir kamyonetle Emek mahallesindeki evine götürüldü. Süphan Çeçe’nin yatalak olan annesi Gülizar Çeçe (70) oğlunu görmek için tekerlekli sandalye ile evin bahçesine çıktı. Gözyaşı döken anne sinir krizleri geçirdi. Süphan Çeçe, öğlen vakti mahalledeki camide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yaşamını yitiren özel güvenlik görevlisi Süphan Çeçe’nin yakınları, "Üniversite iki güvenlikçi çalıştırsaydı Süphan yaşıyor olacaktı. Bu bir ihmaldir. Sorumluların yargı önünde hesap vermesini istiyoruz" dediler.

Üniversite ise olayla ilgili açıklama yapmadı.

FOTOĞRAFLI