(Özel Haber) 10 Yıllık Diyeti 45 Kilometre Yürüyerek Ödedi

(Özel Haber) 10 Yıllık Diyeti 45 Kilometre Yürüyerek Ödedi

10 yıl önce askerlik dönüşü kendisini tren garından alarak 45 kilometre uzaklıktaki ilçeye götüren arkadaşının sürekli, 'Ben seni tren garından alıp evine götürdüm' demesinden bıkan şahıs, 45 kilometrelik yolu yürüyerek Osmaniye'den ilçeye gitti.

- 10 yıl önce askerlik dönüşü kendisini tren garından alarak 45 kilometre uzaklıktaki ilçeye götüren arkadaşının sürekli, 'Ben seni tren garından alıp evine götürdüm' demesinden bıkan şahıs, 45 kilometrelik yolu yürüyerek Osmaniye'den ilçeye gitti.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan Fahrettin Durmuşoğlu isimli vatandaş, 10 yıl önce askerlik dönüşü kendisini tren garından otomobiliyle alıp 45 kilometre uzaklıktaki Kadirli ilçesine götüren arkadaşının sürekli olarak, “Ben seni tren garından aldım evine götürdüm ben olmasaydım gelemezdin” demesinden bıkarak, arkadaşını protesto etmek için, Osmaniye’den Kadirli ilçesine 45 kilometre yürüyerek gitti.

Fahrettin Durmuşoğlu, 2004 yılında askerlik yaptığı Elazığ ilinde askerliğini tamamlayıp memleketi Osmaniye’ye trenle geldi. Akşam geç saatlerde Osmaniye’ye gelen Fahrettin Durmuşoğlu, yaşadığı ilçe olan Kadirli’ye otobüs bulamayınca arkadaşı Abdulkadir Örüklü’yü arayarak kendisini evine götürmesini istedi. Kadirli ilçesinden otomobiliyle Osmaniye’ye gelen Abdulkadir Örüklü, askerden gelen arkadaşını alarak 45 kilometre uzaklıktaki Kadirli ilçesine götürdü. Abdulkadir Örüklü, o günden bu yana tren garından aldığı arkadaşı Fahrettin Durmuşoğlu’na “Ben seni tren garından aldım evine götürdüm ben olmasaydım gelemezdin” şeklinde sözler söylemeye başladı. Arkadaşının bu durumuna yıllardır kızan Fahrettin Durmuşoğlu ise ilginç bir protesto gerçekleştirdi. Durmuşoğlu, “Arkadaşım beni almasaydı en fazla evime yürüyerek giderdim” diyerek Osmaniye tren garı önünden Kadirli ilçesine 45 Kilometre yürüyerek gitti. Fahrettin Durmuşoğlu, “Artık canıma tak etti. Ne zaman bana işi düşse sürekli bu olayı bana koz olarak kullanıyor. Ben de kendisi gelmeseydi Kadirli’ye en fazla yürüyerek giderdim diyerek bu protestoyu gerçekleştirdim. İnşallah arkadaşım bundan sonra bana bu olayı hatırlatmaz” dedi.

Protesto edilen arkadaş Abdulkadir Örüklü ise “Fahrettin 20 yıllık arkadaşım olur. 10 yıl önce askerlik dönüşü tren garından kendisini alarak Kadirli’ye getirdim. Zaman zaman da “ben seni tren garından aldım Kadirli’ye getirdim” şeklinde sözler söylüyordum. Demek ki çok zoruna gitmiş. O benim değerli bir arkadaşım. Benim için de madem 45 kilometre yürümüş, bundan sonra kendisine söz söylemem” şeklinde konuştu.

(ÖZEL HABER) 10 YILLIK 'DİYETİ' 45 KİLOMETRE YÜRÜYEREK ÖDEDİ

(ÖZEL HABER) 10 YILLIK 'DİYETİ' 45 KİLOMETRE YÜRÜYEREK ÖDEDİ

(ÖZEL HABER) 10 YILLIK 'DİYETİ' 45 KİLOMETRE YÜRÜYEREK ÖDEDİ