• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Erzurum HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

(Özel Haber) 75 Yaşındaki Dede, Evlenmek İçin Sydv'nin Kapısını Aşındırıyor

08.02.2012 09:32

Erzurum'da yurdum insanı manzarası görenleri şaşırttı, duyanları güldürdü.

Güler yüzlü, kilosu 75'in altında, uzun boylu bir kadınla evlenmek isteyen 75 yaşındaki dede, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan (SYDV) yardım talebinde bulunurken, üç gündür sürekli gelip giden dede adeta vakıf çalışanlarını esir aldı.

Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Yukarı Çat köyünde yaşayan 75 yaşındaki Mehmet Atik Tanas, 4 yıl önce eşinin vefat etmesi üzerine yalnız kaldı. Geçen 4 yıl içerisinde Tanas, evlenebilmek için televizyonlar kanalların da yayınlanan birçok evlendirme programına müracaat etti. Tanas, evlendirme programlarından uzun uğraşlarına rağmen bir medet bulamadı. BAĞKUR emeklisi Mehmet Atik Tanas, evlenebilmek için çalmadık kapı, denemedik yöntem bırakmadı. Tanas, son çare olarak devletten evlenecek kadın istiyor.

Devlet tarafından dullara maaş bağlanması nedeniyle kısmetinin kapandığını ileri süren Tanas, bugünler de Erzurum SYDV'nin kapısını aşındırmaya başladı. Üç gündür SYDV'ye gelip, giden ve adeta çalışanları esir alan Mehmet Atik Tanas, ısrarla evlenmek istediğini belirtiyor.

Bu konuda SYDV'den kendisine yardım edilmesini isteyen Tanas, İHA kameralarına aradığı kadının kriterlerini de belirterek, şöyle konuştu:

"BAĞKUR emeklisiyim. Dükkanım var, elim tezgaha yakışır, Bin TL'nin üzerinde gelirim var. Güleç yüzlü, ciddi, kapalı, Allahın emrini bilen, 75 kilodan fazla olmayan, uzun boylu bir kadın arıyorum. Namaz kılacak, ben imam olacağım o cemaatim olacak, ben ona kurban olacağım bir kadın. Bir dönem İranlı bir kadın buldum tv programlarından tam o sıra Türkiye'de şehit haberleri oldu ardından da Van depremi yaşandı. Ben de hele bu dede Türkiye'nin haline bak bunun hayına bakın demesinler diye gidemedim olmadı.

SYDV bana kadın bulsun. Evlilikte keramet vardır."

Evleneceği kadına şarkılar da söyleyebileceğini belirten Tanas, kameralar karşısın da bu kabiliyetini de sergilemeyi ihmal etmedi.

101
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
TT Arena'da  AK Parti kongresiPasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermedi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim